De eerste keer dat ik een hamburger van Beyond Meat at was in Östersund, Zweden. We liepen daar door de stad en ik zag een hamburger-tent genaamd “Bastard Burgers”. De naam trok de aandacht, dus ik moest even op de kaart kijken die voor het raam hing. Mijn verbazing was heel groot dat ze daar vegan hamburgers hadden. En niet gewoon 1, maar verschillende soorten!
We besloten dus om daar te gaan lunchen en ik wist niet wat ik zag toen het werd geserveerd. Ik heb zelfs nog navraag gedaan of ze zich niet hadden vergist. Maar nee, dit was een vegan hamburger-menu om U tegen te zeggen. Dat was overigens wel een echte snack-snack-fastfood-menu 😂
- 50 g ijsbergsla
- 1 can maïs (150 gram)
- 1 avocado
- 2 hamburgerbroodjes
- 6 el haver fraîche
- 1 can zwarte bonen (400 gram)
- 25 g jalapeño (uit pot)
- 2 Beyond burgers
- 2 tomaten
- 1 ui
- 2 el olie
- 1 limoen
Warning: Undefined array key "author_info" in /customers/9/a/b/silphyaskitchen.nl/httpd.www/wp-content/plugins/delicious-recipes/templates/recipe/print-screen.php on line 563