Bij mij op kanteur - want Zuidas - hebben we een professionele keuken/cateraar voor de lunch en voor het avondeten. Je kunt dat avondeten daar opeten of ‘s middags al doorgeven dat je het mee naar huis wenst te nemen. Nou, daar maak ik nooit gebruik van, maar mag wel graag het menu bekijken. Deze keer zag ik dus cowboy beans op het menu staan en ik was gelijk heel erg nieuwsgierig. Ik zag al helemaal een wilde chili con carne schotel voor me met veel pit enzo.
Het eerste recept dat ik opende kwam uit bij de vegetariërsbond. Dat vond ik al hoopvol dus gauw de ingrediënten bekeken en ja hoor, alles was prima geschikt voor een vegan eetpatroon. Ik heb e.e.a. aangepast in zowel de ingrediëntenlijst en de hoeveelheden als de manier van bereiding.
We hebben geschranst en hebben alles met zijn tweetjes verorberd! Terwijl hier echt wel 3 tot 4 personen van zouden moeten kunnen eten… De cowboy beans zullen dus zeker nog vele malen op het menu komen te staan deze winter, en misschien zelfs wel het hele jaar door 😂
- 400 g kidneybonen
- 360 g witte bonen
- 200 g rulstukjes
- 175 g spekreepjes
- 250 g kastanjechampignons
- 150 ml smokey BBQ saus
- 1 ui
- 1 groene peper
- 2 el appelstroop
- 1 el mosterd
- 1 el olie
Warning: Undefined array key "author_info" in /customers/9/a/b/silphyaskitchen.nl/httpd.www/wp-content/plugins/delicious-recipes/templates/recipe/print-screen.php on line 563