Denk ik aan pumpkin pie spices dan denk ik aan de herfst én aan kerst. Toch lust ik het het hele jaar door! Heb je geen pumpkin pie spices in huis, dan kun je het zelf maken of je gebruikt speculaaskruiden. Dat is niet helemaal hetzelfde, maar werkt wel.
Zo maak je het nóg lekkerder
De pudding mousse is behoorlijk machtig en vol van smaak, hou hier rekening mee als je de pudding mousse wil garneren.
De combinatie van de pudding mousse met wat (kokos)room is heerlijk. Het zoet van de room heft de pit van de pumpkin spice een klein beetje op. Strooi er eventueel nog een beetje kaneel over.
En als je niet gebonden bent aan een bepaald dieet, kun je een bastognekoek over de pudding mousse verkruimelen. Of gebruik het als bodem, net zoals ik deed in mijn pumpkin pie cheesecake.
- 2 cups melk (naar keuze, ongezoet)
- 1/2 cup chiazaad
- 1 cup pompoen (puree uit blik of zelfgemaakt)
- 2 eetlepels maple syrup
- 4 theelepels pompoenkruiden
- 2 theelepels vanille-extract
Garnering (optioneel)
- kokosroom
- speculoos
Warning: Undefined array key "author_info" in /customers/9/a/b/silphyaskitchen.nl/httpd.www/wp-content/plugins/delicious-recipes/templates/recipe/print-screen.php on line 563