Hartige kruidenmix

Deze hartige kruidenmix is heerlijk in tal van gerechten, zeker als vervanging van zout. Probeer het eens over ovengebakken aardappeltjes, als kruidenmix voor tofu of paddenstoelen of voeg het eens toe aan je salade. Kook jij aardappelen, rijst of pasta weleens in bouillon? Ook dan is deze hartige kruidenmix een uitkomst! Voeg gewoon een lepel toe aan het kookwater.
Potje met hartige kruidenmix pinit Bekijk galerij 2 foto's

Hartige kruidenmix

Voorbereiding 5 minuten Totale tijd 5 minuten

Ingrediënten

Cooking Mode Disabled

Instructies

  1. Doe alle ingrediënten in de magic bullet en maal tot alles verpulverd is.

    Gebruik in plaats van de magic bullet een keukenmachine, staafmixer of vijzel.
  2. Bewaar in een afgesloten potje op een koele donkere plaats.

Handig hulpmiddel

foto van de auteur

Sylvia

Food en Lifestyle Blogger

Hej, ik ben Sylvia, part-timer, food blogger, moeder van 5 en oma van 3. Ik woon samen met mijn man in Noord-Holland. Ik hou van goed eten, kamperen, Scandinavië en de natuur. En hier deel ik graag mijn plantaardige recepten met jou!

Beoordeel dit recept

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Stel een vraag

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *