Ga naar inhoud (Druk enter)

Tools, Tips & eBooks

Gratis Downloads
Silphya’s Kitchen

Silphya’s Kitchen

  • Home
  • Blog
  • Recepten
  • Weekmenu
  • Webshop
  • Verras mij
Silphya’s Kitchen

Silphya’s Kitchen

Silphya’s Kitchen

Silphya’s Kitchen

  • Home
  • Blog
  • Recepten
  • Weekmenu
  • Webshop
  • Verras mij
Silphya’s Kitchen

Silphya’s Kitchen

  • Home
  • Blog
  • Recepten
  • Weekmenu
  • Webshop
  • Verras mij
Pompoen-havermout pancakes met kaneel met mangopulp en slagroom op een Bunzlau bordje pinit
0 Recept opslaan

Pompoen-havermout pancakes met kaneel

17 minuten Beginner
Romige haverpap met geroosterde haikido in een Bunzlau schaal pinit
0 Recept opslaan

Romige haverpap met geroosterde hokkaido en warme specerijen

20 minuten Beginner
Bunzlau bord met daarop een wentelteefje met frambozen en blauwe bessen pinit
0 Recept opslaan

Zo maak je de lekkerste vegan wentelteefjes

15 minuten Beginner
Twee glazen met chiamisu, een lepel chiazaad en wat koffiebonen pinit
0 Recept opslaan

Chiamisu: de tiramisu die je wél elke dag kunt eten

10 minuten Beginner
Peren overnight oats pinit
0 Recept opslaan

Peren overnight oats

5 minuten Beginner
Bunzlau bord met daarop twee Indiase pannenkoekjes van gefermenteerde rode linzen en rijst. Erbij een klein schaaltje met koriander-munt chutney, aangelengd met een beetje sojayoghurt. pinit
0 Recept opslaan

Rode linzen: dosa’s of pannenkoekjes?

24 uren 15 minuten Beginner
Bord met 3 uttapams, tomatensaus en een friszure kokoschutney pinit
0 Recept opslaan

Uttapam – Indiase pannenkoek met groenten

40 minuten Gemiddeld
Bunzlau bord met idli’s en twee verschillende chutneys pinit
0 Recept opslaan

Instant idli’s

30 minuten Beginner
ontbijttaartjes uit de airfryer pinit
0 Recept opslaan
high-fiber Vezelrijk

Gebakken ontbijthaver uit de airfryer – snel, lekker en verrassend!

20 minuten Beginner
boekweitgruttenpap met fruit en noten pinit
0 Recept opslaan

Energieke start met romige boekweitpap

15 minuten Beginner
krentenbollen pinit
0 Recept opslaan
Geschikt om in te vriezen Koud

Zelfgemaakte krentenbollen: vers, luchtig en onweerstaanbaar lekker!

2 uren Gemiddeld
Plakjes oliebollen met poedersuiker pinit
0 Recept opslaan

Geef je oliebollen een tweede leven

45 minuten Beginner
1 2 3
Volgende
Populair
  • Gebakken kastanjechampignons, geroosterde linzen op een bedje van knolselderij- en pastinaakpuree
    Romige pastinaak-knolselderijpuree met krokante linzen en champignons
    25 minuten Gemiddeld
  • vegan shakshuka
    Heerlijke plantaardige Shakshuka
    25 minuten
  • chipotle mayonaise
    Chipotle mayonaise
    5 minuten Beginner
  • Jus met champignons
    Jus met champignons
    15 minuten Beginner
  • Limabonen in rozemarijn-knoflookboter op een bedje van rucola
    Limabonen in rozemarijn-knoflookboter
    20 minuten Beginner
  • Een punt Yoghurttaart met kersen
    Yoghurttaart met kersen (no bake)
    4 uren 20 minuten Gemiddeld

Wil je niets missen?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Controleer je inbox of spammap om je inschrijving te bevestigen.

Recepten

  • Index
  • Recept zoeken
  • Menugang
  • Keuken

Blog categorieën

  • Blog
  • Tips
  • Van grond tot bord
  • Collecties

Contact

  • Over mij
  • Contact
© Copyright J Silphya’s Kitchen. Alle rechten voorbehouden. Privacybeleid

Affiliate disclosure: Sommige posts bevatten affiliate links. Als jij een product koopt via zo’n link kost het jou niets extra, maar ik kan er mogelijk een kleine commissie over krijgen. Mocht je in het verleden iets hebben gekocht, op het punt staan om iets te kopen of besluiten om in de toekomst iets kopen via zo’n link dan dank ik jou daar heel hartelijk voor!

×

Login

Wachtwoord vergeten?

Nog niet geregistreerd? Een account aanmaken