Frambozen smoothiebowl

‘s Avonds voordat ik naar bed ga maak ik altijd het ontbijt voor de volgende ochtend. Maar soms vergeet ik het weleens. Dan is het fijn te weten dat je nog steeds snel kunt genieten van een goed gevuld ontbijt!
Smoothiebowl met frambozen, zadenmix en appel pinit Bekijk galerij 2 foto's

Met een smoothiebowl kun je eindeloos variëren, deze keer besloot ik een frambozen smoothiebowl te maken. Lekker met bevroren frambozen, zodat de smoothiebowl ook echt lekker koud is. Probleem is alleen wel als je hier midden in de winter trek in hebt… dan is het misschien iets té koud voor het goede.

Vind je die eetbare bloemetjes erop niet prachtig? 😍

Moeilijkheid: Beginner Prep 10 mins Totaal 10 minuten
Porties: 2 Calorieën: 364 kcal

Ingrediënten

Instructies

  1. Schil de peer en appel en verwijder de klokhuizen.

  2. Doe de havervlokken, melk, frambozen, peer en halve appel in de blender en zet hem aan op de hoogste stand.

  3. Verdeel de smoothie over twee schaaltjes. Snijd de overgebleven halve appel in kleine stukjes en verdeel dit over de smoothiebowl. Strooi er per schaaltje een eetlepel gebroken lijnzaad, zaden & pitten over.

    Serveer direct.

Voedingswaarden

Porties 2


Hoeveelheid per portie
Calorieën 364kcal
% dagelijkse waarde *
Totaal vet 10.7g17%
Verzadigd vet 1.1g6%
Totaal koolhydraten 51.5g18%
Voedingsvezel 8.7g35%
Proteïne 10.4g21%

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) is gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën. Jouw behoefte ligt misschien wat hoger of lager. Voor gewichtscontrole raad ik je aan contact op te nemen met een gecertificeerd diëtiste.

Keywords: Smoothiebowl, frambozen
foto van de auteur

Sylvia

Food en Lifestyle Blogger

Hej, ik ben Sylvia, part-timer, food blogger, moeder van 5 en oma van 2 (derde op komst). Ik woon samen met mijn man en onze kip in Noord-Holland. Ik hou van goed eten, kamperen, Scandinavië en de natuur. En hier deel ik graag mijn recepten met jou!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *