Kurkuma pasta

Kurkuma pasta is redelijk snel gemaakt en is ongeveer vier weken houdbaar in de koelkast. Maak je dus veel curries of ben je van plan om vaker Golden Milk te drinken, maak dan een potje kurkuma pasta. Grijp je nooit mis!
Een potje met kurkuma pasta pinit

Gebruik de kurkuma pasta in curries of om een overheerlijke golden milk te maken.

Moeilijkheid: Beginner Prep 5 minuten Totaal 5 minuten

Ingrediënten

Cooking Mode Disabled

Instructies

  1. Schenk het water in een pan en voeg de kurkuma toe. Draai het vuur laag/middelhoog.

  1. Blijf voortdurend roeren en breng het aan de kook. Het moet een lobbige pasta worden.

  1. Voeg eventueel nog een pietsie water toe als het te dik is.

  1. Na ongeveer 7 minuten koken is het klaar.

  1. Schenk het in een glazen potje en laat het afkoelen. Zodra het is afgekoeld kun je het bewaren in de koelkast. Het blijft ongeveer vier weken goed.
Keywords: Kurkuma,
foto van de auteur

Sylvia

Food en Lifestyle Blogger

Hej, ik ben Sylvia, part-timer, food blogger, moeder van 5 en oma van 2 (derde op komst). Ik woon samen met mijn man in Noord-Holland. Ik hou van goed eten, kamperen, Scandinavië en de natuur. En hier deel ik graag mijn plantaardige recepten met jou!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *