Boerenkool smoothie

Een boerenkool smoothie is echt heel veel lekkerder dan je in eerste instantie zou denken. Het is een heerlijk verfrissend drankje met een vleugje kaneel.
Boerenkool smoothie pinit Bekijk galerij 2 foto's

Bekijk een gemiddelde Amerikaanse foodblog en je ziet overal kale opdoemen. Nou ben ik dol op boerenkool, maar een smoothie met boerenkool vond ik toch maar een vreemd idee. Tot ik het maakte, nu is het niet meer weg te denken van het smoothie-repertoire 😁

Moeilijkheid: Beginner Prep 5 minuten Totaal 5 minuten
Porties: 2 Calorieën: 213 kcal

Ingrediënten

Instructies

  1. Snijd de gember klein, schil eventueel de komkommer en snijd in dikke plakken. Doe alle ingrediënten in de blender en pulseer tot je een egale smoothie hebt.

Voedingswaarden

Porties 2


Hoeveelheid per portie
Calorieën 213kcal
% dagelijkse waarde *
Totaal vet 3.1g5%
Verzadigd vet 0.6g3%
Totaal koolhydraten 36g12%
Voedingsvezel 5.9g24%
Proteïne 6.9g14%

* Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) is gebaseerd op een dieet van 2000 calorieën. Jouw behoefte ligt misschien wat hoger of lager. Voor gewichtscontrole raad ik je aan contact op te nemen met een gecertificeerd diëtiste.

Keywords: Boerenkool smoothie, Boerenkool recept
foto van de auteur

Sylvia

Food en Lifestyle Blogger

Hej, ik ben Sylvia, part-timer, food blogger, moeder van 5 en oma van 2 (derde op komst). Ik woon samen met mijn man en onze kip in Noord-Holland. Ik hou van goed eten, kamperen, Scandinavië en de natuur. En hier deel ik graag mijn recepten met jou!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *