Gehaktkruiden maken

Of je nu wel of geen vleeseter bent, met deze gehaktkruiden kun je alle kanten op. En het mooiste is nog wel dat je het geheel naar eigen smaak kunt aanpassen.
Gehaktkruiden pinit

De kant en klare kruidenmixen zijn natuurlijk ontzettend makkelijk, ook ik heb ze in huis. Maar het gebeurt me ook regelmatig dat ik denk ‘bah, wat zout!’ of ‘daar had best meer knoflook in gemogen’. Dus eigenlijk is de perfecte kruidenmix de mix die je zelf maakt, helemaal naar eigen wens.

Vlees eten doe ik al een aantal jaren niet meer, maar wist je dat je gehaktkruiden ook perfect kunt gebruiken in een traybake? Strooi wat van de mix over gemengde groenten en schuif het in de oven. Of gebruik wat van deze mix in plaats van de specerijen die in het recept vermeld staan voor saucijzenbroodjes. Makkelijk, snel, smaakvol!

💡 Tip: Op zoek naar nieuwe kruidenpotjes? Bol heeft een flink assortiment!

Gehaktkruiden maken

Moeilijkheid: Beginner Prep 5 mins Totaal 5 minuten

Ingrediënten

Instructies

  1. Doe alle ingrediënten in een afsluitbaar potje en schud alles goed door elkaar.

  2. Bewaar - net als de rest van je kruiden - op een koele, donkere plaats. 

Keywords: Kruidenmix, Gehaktkruiden,
foto van de auteur

Sylvia

Food en Lifestyle Blogger

Hej, ik ben Sylvia, part-timer, food blogger, moeder van 5 en oma van 2 (derde op komst). Ik woon samen met mijn man en onze kip in Noord-Holland. Ik hou van goed eten, kamperen, Scandinavië en de natuur. En hier deel ik graag mijn recepten met jou!

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *